Month   Days   List   
       
FebMarch 2015Apr
SunMonTueWedThuFriSat
22
Baptism Sunday, 11:00 AM
Black History Tribute, 11:30 AM
23
Celebrate Recovery Ministry, 07:00 PM
2425
Prayer Ministry, 06:30 PM
Word Wednesday, 07:00 PM
AWANA, 07:30 PM
262728
FCBC 301: Discipleship/Story Telling F.T. Session 2 of 2, 09:00 AM
12
Celebrate Recovery Ministry, 07:00 PM
34
Prayer Ministry, 06:45 PM
Word Wednesday, 07:00 PM
AWANA, 07:15 PM
567
S4C Basketball Tournament, 09:00 AM
8
FCBC 101: Session 2, 09:00 AM
New Members Presentation, 09:30 AM
New Member's Social Mixer, 11:00 AM
9
Celebrate Recovery Ministry, 07:00 PM
10
God's Fine China - Leaders' Meeting, 06:00 PM
Life to Life Counseling - Team meeting, 07:00 PM
11
Prayer Ministry, 06:30 PM
AWANA, 06:45 PM
Word Wednesday, 07:00 PM
121314
15
FCBC 101: Session 3, 09:00 AM
Baby Dedication, 11:00 AM
16
Celebrate Recovery Ministry, 07:00 PM
17
SALT Quarterly Luncheon, 12:00 PM
18
Prayer - Hospitality Room, 06:30 PM
Word Wednesday, 07:00 PM
AWANA, 07:15 PM
192021
GFC - Star of Hope 6-8am, 07:45 AM
J.E.M.S, 09:00 AM
Women's Physical & Spiritual Health Conference, 09:00 AM
22
FCBC 101: Session 4, 09:00 AM
Baptism Sunday, 11:00 AM
KK/Youth - Open House, 01:00 PM
23
Celebrate Recovery Ministry, 07:00 PM
2425
Prayer Ministry, 06:30 PM
Word Wednesday, 07:00 PM
AWANA, 07:15 PM
262728
FCBC 301: Discipleship/Story Telling F.T. Session 1 of 1, 09:00 AM
29
Palm Sunday, 08:00 AM
FCBC 101: Session 5, 09:00 AM
30
Celebrate Recovery Ministry, 07:00 PM
311234
God's Fine China - Star of Hope
Time:Feb 21, 06:00 - 08:00 AM (2 hours)
AWANA Lock-in
Time:Feb 21, 08:00 - 09:00 AM (1 hour)
Notes:AWANA Lock-in Feb. 20, 7PM- Feb. 21, 9AM
J.E.M.S
Time:Feb 21, 09:00 AM - 12:00 PM (3 hours)
Baptism Sunday
Time:Feb 22, 11:00 AM - 12:00 PM (1 hour)
Black History Tribute
Time:Feb 22, 11:30 AM - 12:00 PM (30 minutes)
Celebrate Recovery Ministry
Time:Feb 23, 07:00 - 09:00 PM (2 hours)
Prayer Ministry
Time:Feb 25, 06:30 - 07:30 PM (1 hour)
Word Wednesday
Time:Feb 25, 07:00 - 08:30 PM (1 hour 30 minutes)
AWANA
Time:Feb 25, 07:30 - 08:30 PM (1 hour)
FCBC 301: Discipleship/Story Telling F.T. Session 2 of 2
Time:Feb 28, 09:00 AM - 12:00 PM (3 hours)
Celebrate Recovery Ministry
Time:Mar 02, 07:00 - 09:00 PM (2 hours)
Prayer Ministry
Time:Mar 04, 06:45 - 07:45 PM (1 hour)
Word Wednesday
Time:Mar 04, 07:00 - 08:30 PM (1 hour 30 minutes)
AWANA
Time:Mar 04, 07:15 - 09:45 PM (2 hours 30 minutes)
S4C Basketball Tournament
Time:Mar 07, 09:00 AM - 12:00 PM (3 hours)
FCBC 101: Session 2
Time:Mar 08, 09:00 - 10:30 AM (1 hour 30 minutes)
New Members Presentation
Time:Mar 08, 09:30 - 09:45 AM (15 minutes)
New Member's Social Mixer
Time:Mar 08, 11:00 - 11:30 AM (30 minutes)
Celebrate Recovery Ministry
Time:Mar 09, 07:00 - 09:00 PM (2 hours)
God's Fine China - Leaders' Meeting
Time:Mar 10, 06:00 - 09:00 PM (3 hours)
Life to Life Counseling - Team meeting
Time:Mar 10, 07:00 - 09:00 PM (2 hours)
Prayer Ministry
Time:Mar 11, 06:30 - 07:30 PM (1 hour)
AWANA
Time:Mar 11, 06:45 - 08:45 PM (2 hours)
Word Wednesday
Time:Mar 11, 07:00 - 08:30 PM (1 hour 30 minutes)
FCBC 101: Session 3
Time:Mar 15, 09:00 - 10:30 AM (1 hour 30 minutes)
Baby Dedication
Time:Mar 15, 11:00 - 11:30 AM (30 minutes)
Celebrate Recovery Ministry
Time:Mar 16, 07:00 - 09:00 PM (2 hours)
SALT Quarterly Luncheon
Time:Mar 17, 12:00 - 01:30 PM (1 hour 30 minutes)
Prayer - Hospitality Room
Time:Mar 18, 06:30 - 07:30 PM (1 hour)
Word Wednesday
Time:Mar 18, 07:00 - 08:30 PM (1 hour 30 minutes)
AWANA
Time:Mar 18, 07:15 - 08:15 PM (1 hour)
GFC - Star of Hope 6-8am
Time:Mar 21, 07:45 - 08:00 AM (15 minutes)
J.E.M.S
Time:Mar 21, 09:00 AM - 12:00 PM (3 hours)
Women's Physical & Spiritual Health Conference
Time:Mar 21, 09:00 - 11:00 AM (2 hours)
FCBC 101: Session 4
Time:Mar 22, 09:00 - 10:30 AM (1 hour 30 minutes)
Baptism Sunday
Time:Mar 22, 11:00 AM - 12:00 PM (1 hour)
KK/Youth - Open House
Time:Mar 22, 01:00 - 02:00 PM (1 hour)
Celebrate Recovery Ministry
Time:Mar 23, 07:00 - 09:00 PM (2 hours)
Prayer Ministry
Time:Mar 25, 06:30 - 07:30 PM (1 hour)
Word Wednesday
Time:Mar 25, 07:00 - 08:30 PM (1 hour 30 minutes)
AWANA
Time:Mar 25, 07:15 - 08:15 PM (1 hour)
FCBC 301: Discipleship/Story Telling F.T. Session 1 of 1
Time:Mar 28, 09:00 - 10:30 AM (1 hour 30 minutes)
Palm Sunday
Time:Mar 29, 08:00 - 09:00 AM (1 hour)
FCBC 101: Session 5
Time:Mar 29, 09:00 - 10:30 AM (1 hour 30 minutes)
Celebrate Recovery Ministry
Time:Mar 30, 07:00 - 09:00 PM (2 hours)